22°C

22°C

22°C

Kulkuluvat ja vierailijailmoitukset

Hoida kulkuluvat kuntoon ennen satamaan tuloa

Tarvitset aina kulkuluvan Kalajoen satama-alueella liikkumiseen. Muistathan perehtyä myös Kalajoen sataman turvallisuusmääräyksiin sekä -ohjeisiin ennen satama-alueelle tuloa Pro24-järjestelmässä kulkulupaa haettaessa.

Turvallisuustesti

Muista täyttää sähköinen turvallisuustesti ennakkoon, kun tulet ensimmäistä kertaa satama-alueelle. Testin täyttäminen kestää noin viisi minuuttia ja se on heti voimassa. Saatuasi testin valmiiksi, saat siitä kuittauksen sähköpostiisi.

Täytä turvallisuustesti Pro24-järjestelmässä.

Määräaikainen kulkulupa

Määräaikainen kulkulupa koskee kaikkia työntekijöitä ja yrityksiä, jotka työskentelevät satama-alueella tilapäisesti. Määräaikaista kulkulupaa myönnetään korkeintaan vain kolmelle (3) kuukaudelle kalenterivuodessa. Mikäli lupaa tarvitaan pidemmäksi ajaksi, on työntekijälle haettava toistaiseksi voimassa olevaa kulkulupaa.

Ano määräaikaista kulkulupaa Pro24-järjestelmässä.

Toistaiseksi voimassa oleva kulkulupa

Hae toistaiseksi voimassa olevaa kulkulupaa, mikäli yritys tai työntekijät työskentelevät satama-alueella yli kolme (3) kuukautta.

Ano toistaiseksi voimassa olevaa kulkulupaa Pro24-järjestelmässä

Vierailijan kulkulupa

Jos tuot satama-alueelle ulkopuolisia vierailijoita, muista täyttää erillinen vierailuilmoitus eli vierailijan kulkulupa.  

Täytä vierailijan kulkulupailmoitus Pro24-järjestelmässä.